Lint Bedrukken met Tekst en of Logo

Lint Bedrukken

Lint voorzien van een tekst of logo? Dan helpen wij u graag verder met het bedrukken van lint. Voor veel bedrijven verzorgen wij het gehele proces. U kiest de maat van het satijn lint, wij bieden diverse breedtes aan in vrijwel iedere lengte. Gebruikt u het bijvoorbeeld om vervolgens te knippen? Dan zorgen grote rollen voor het minste verlies aan materiaal, Voor de kleur van het lint kunt u kiezen uit een groot aantal kleuren. Maar ook is het mogelijk om lint in een speciale kleur te laten produceren.

Voor het bedrukken van lint is satijn lint de meest gekozen optie, echter niet de enige. Zo kunt u voor een minder glanzend resultaat kiezen voor bijvoorbeeld ripslint. Deze linten missen de kenmerkende glans van satijn linten. Ze zijn te vergelijken met grosgrain lint.

Printen

Om tekst en of logo op lint te drukken zijn er een aantal mogelijkheden. De meest gangbare voor een eenvoudige bedrukking is door middel van transfer. Maar ook is het voor een hogere kwaliteit mogelijk te kiezen voor zeefdruk. Wij informeren graag over de beste oplossing voor uw project.

Oplage

Ieder project kent zijn eigen behoeftes. Voor bijzonderheden over minimale hoeveelheden en andere details nodigen wij u uit om ons offerte formulier in te vullen met alle u bekende details, Wij beantwoorden alle aanvragen uiterlijk binnen 48 uur.

 

 

Translate ┬╗