Organza Zakjes Inpakken met Stijl

Organza Zakjesorganza-zakje-26cm-wit

Organza zakjes worden voor diverse doeleinden gebruikt. Iedereen kent deze verpakking van de bruiloft. Vaak worden deze buideltjes gebruikt voor het aanbieden van de bedankjes. Maar de mogelijkheden zijn veel uitgebreider met dit betaalbare presentatie materiaal.

Bedrijf op de Beurs.

rood-organza-zakjeBedrijven die op een beurs staan kiezen vaak voor een cadeautje aan de bezoekers. Niet alleen om deze gasten te plezieren, maar voornamelijk voor een stukje branding. Dan is een organza zakje een zeer betaalbaar en luxer alternatief van een  kartonnen doosje. Een kleinigheidje met een visitekaartje , of een aardigheidje met een logo kan de aandacht van de mogelijke klant ook na de beurs vast houden.

Organza Zakjes Bij Geboortes

Ook bij de geboorte van een zoon of dochter kunnen organza zakjes zorgen voor een warm gevoel. De gasten die een bezoek brengen en een kraamcadeau achterlaten keren niet met lege handen naar huis. Een idee wat veel leuke relaties oplevert. Het geheim zijn de lage kosten maar de hoge attentiewaarde door de gegeven aandacht.

Als Presentatie Bij een Aankoop

Winkels in  bepaalde segmenten hebben veel profijt van het aanbieden van producten in een aantrekkelijke verpakking. Organza zakje organza-zakje-tiffany-blauwhebben een hoge attentiewaarde. Voornamelijk verkopers van sieraden en luxe chocolades maken gebruik van dit inpakmateriaal. Door te kiezen voor de juiste kleuren kan er een decoratieve opstelling worden gemaakt van bijvoorbeeld een tafel met ingepakt snoepgoed.

Organza Zakjes Kopen?

Voor organza zakjes geldt een minimale afname voor een scherpe prijs. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

 

 

 

 

 

 

Translate »