Organza Lint

Organza lint voor een luxe uitstraling

Het glimmende karakter van organza lint zorgt voor een luxe uitstraling. Het wordt gebruikt voor diverse toepassingen. Veel winkels gebruiken deze linten om verkopen op een aantrekkelijke wijze in te pakken. Afhankelijk van de producten die verkocht worden, zijn er diverse mogelijkheden in uitvoering. Geeft u de voorkeur aan een band wat niet doorschijnt, kies dan voor satijn lint of taftlint.

Al deze linten kunnen worden geleverd vanuit onze linten groothandel.

Voorbeelden Organza Lint

Wij hebben een aantal van deze linten als voorbeeld gepubliceerd.
Deze staan voorzien van een korte omschrijving in het album organza linten.

Organza Linten

Verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en afmetingen.
Bij een grote oplage vanaf 24.000 meter bieden wij dit lint aan in iedere PMS kleur.
Let wel op dat kleuren op linten een andere weergave hebben als bijvoorbeeld op papier.
Voor een indicatie van kosten en levertijden neemt u vrijblijvend contact op.

organza lint

Deze linten worden gebruikt voor diverse decoratieve doeleinden. Naast het inpakken van cadeaus, wordt dit lint ook gebruikt voor de aankleding van taarten. Een andere groep frequente gebruikers zijn winkel decorateurs. 

Organza- of satijn lint?

Regelmatig wordt de vraag gesteld welk lint de beste oplossing biedt. Voor het bedekken van een oppervlak kiest men satijn lint. Toepassingen waarbij de ondergrond, bijvoorbeeld door de kleur, een onderdeel is van het geheel, kiest men voor organza lint. Het aanbod in kleuren ligt bij satijn lint vele malen hoger.

Projecten

Regelmatig worden wij benaderd voor advies over het juiste lint bij een project. Er is een een grote diversiteit aan opdrachten die wij mochten uitvoeren. Maar het begint altijd met de juiste keuzes. Hiervoor nodigen we je graag uit om contact op te nemen. Onze jarenlange ervaring delen we graag om ook jouw idee te laten slagen.

Projecten waar wij met veel plezier aan hebben bijgedragen bestonden uit evenementen, bedrijfsfeesten, product presentaties en kunstprojecten.

 

Mogelijkheden met organza lint

Dit doorschijnende gekleurde band is standaard  leverbaar in diverse kleuren en maten. Dit zijn veruit de meest economische oplossingen voor iedere toepassing. Het kan echter voorkomen dat er een bepaalde exacte (PMS) kleur gewenst wordt. Ook dit is uitvoerbaar. Echter zijn er dan een aantal factoren om rekening mee te houden: 

  • Levertijd van minimaal 8 weken
  • Minimale afname afhankelijk van de breedte van het organza lint
  • Een aanbetaling vooraf, het restant na levering.
Translate »