Lint Kopen in onze Groothandel

Lint kopen kan op verschillende manieren.

 1. Voor particulieren en kleine hoeveelheden voor uw bedrijf op Linten Kopen
  lint-offerte
  Offerte aanvragen
 2. In onze showroom / winkel in Amersfoort
 3. Vanuit onze linten groothandel op offerte basis voor grote bestellingen of maatwerk.
  Of direct via de webshop, na het aanmaken van een account controleren wij de gegevens.
  Aansluitend ontvangt u een bericht van goedkeuring samen met de kortingcodes per besteld bedrag.
  De levertijd bedraagt circa 8 werkdagen.

Lint Kopen via Lintenkopen.nl

Dit zorgt voor een aantal zekerheden:

 • Voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzondenLinten Groothandel
 • Betrouwbaar webwinkel keurmerk
 • Grootste aanbod van Nederland en België

Mogelijkheden

 1. Lint op maat gesneden voor evenment, beurs of bedrijf. Eenvoudig direct de juiste afmeting voor handen, zonder rafels. Wij snijden de linten ” hot cut”  waardoor de uiteinden van het lint onzichtbaar worden gesmolten. Meer informatie over dit product op Satijn Lint Op Maat
 2. 84 Kleuren lint in 7 verschillende breedtes, altijd passende kleuren voor ieder project.  Bekijk een overzicht van alle kleuren satijn lint
 3. Ook grote partijen leveren wij in de regel binnen circa 8 werkdagen.

 

Lint kopen in onze showroom / winkel in Amersfoort.

Wilt u kleuren vergelijken of stoffen voelen? Dan is online shoppen niet altijd de meest ideale manier om te winkelen. Wij bieden dan ook de unieke mogelijkheid om ons te bezoeken. Iets wat niet te doen gebruikelijk is bij verkopers van lint online.

Wij geven een eerlijk en goed advies. En kijken hierbij niet op de klok. Dus mocht het u beter passen om bijvoorbeeld in de avonduren te komen? Dan maken wij graag een afspraak op een passend tijdstip.

 

Lint Kopen via onze groothandel

Bedrijven die op zoek zijn naar grotere partijen lint bieden wij een aantal opties.
Door ons in de jaren opgebouwde relaties met producenten van diverse linten in Europa en China hebben wij voor bijna ieder verzoek een passende oplossing. Afhankelijk van zaken als kwaliteit, kostprijs en levertijd zoeken wij het voor u best passende product.

Welke services bieden wij aan bedrijven?

 

 • Voorraadbeheer, u maakt een prognose van het aantal artikelen wat u bij ons wilt afnemen. D.m.v. een afroepschema zorgen wij dat artikelen tijdig worden aangeleverd. Zo heeft u hier geen omkijken naar en belangrijker grijpt u nooit mis. En door afspraken te maken over bepaalde volumes ontvangt u naast dit gemak ook nog eens een scherp aanbod.

 

 • Importeren is een vak apart. Zeker als goederen van ver komen. Heeft uw bedrijf jaarlijks veel linten nodig? Dan is het mogelijk om samen met ons te importeren.  Meer over de werkwijze leest u op onze pagina lint importeren.

 

 • Offerte binnen 24 uur, niets is zo vervelend als wachten. Zeker als er haast geboden is. U heeft een project aangeboden gekregen en uw klant wil snel een offerte zien. Dan mag u dit ook van ons verwachten. En of het nu een standaard lint betreft of maatwerk, wij beantwoorden uw aanvraag binnen 24 uur. Om snel een aanbod te ontvangen nodigen wij u uit om gebruik te maken van ons offerte formulier.
Onze Klanten

Klanten die lint kopen bij ons zijn zeer divers. Naast de vele particulieren bestaat onze zakelijke klantenkring uit verschillende beroepsgroepen. Behoort u tot een van onderstaande groepen, dan is onze expertise zelfs nog groter door de jarenlange ervaring en samenwerking met deze bedrijven.

Een overzicht:

Bloemisten, kopen voornamelijk krullint, satijn lint en jute. Speciaal voor deze klantengroep zijn wij in 2015 begonnen met de verkoop van diverse boeket houders, floral tape en corsage spelden. Als bloemist kunt u ook bij kleinere aankopen een korting krijgen. Deze werkt op al onze producten door middel van een kortingscode in procenten.

Taartenbaksters, maken voornamelijk gebruik van taartlinten. Dit lint kopen zij om de taartbodem mee te bedekken in een passende kleur. Met name satijn lint van 12 mm wordt hiervoor gebruikt. Wij bieden dit aan in 30 kleuren.

Drukkerijen, gebruiken linten en koorden. Als boekenlegger maar ook om brochures af te werken. Omdat het hier vaak om grote volumes gaat, is een offerte aanvraag de meest gangbare weg om een passend aanbod te ontvangen.

Organisatoren van evenementen, kleden met onze linten en tule diverse evenementen aan.  Met name wordt door hen ons advies erg gewaardeerd. Een voorbeeld van een evenement waarbij wij onze meerwaarde konden laten zien was het Oktober Fest van Scania. Hiervoor hebben wij in opdracht van de klant berekend welke hoeveelheden er benodigd waren. Hoe de bevestiging het best kon worden uitgevoerd en advies gegevens over de te gebruiken kleuren.

Winkeliers, die zich willen onderscheiden kopen lint om aankopen in te pakken. Dit cadeaulint  zorgt voor een tevreden klant die terugkomt. Wij bieden een groot aantal cadeaulinten, van simpele linten in een kleur tot speciaal geproduceerde linten in een speciale PMS kleur. Bij deze laatste soort verzorgen wij eventueel ook het op maat leveren van deze linten. Dit voorkomt knipwerk aan de balie, wat de doorloopsnelheid ten goede komt.

 

Translate »